Giriş Kayıt
Rusty Lipscomb

Rusty Lipscomb


Set Dekoratörü, Yapım Tasarımcısı

Rusty Lipscomb, California, ABD doğumlu set dekoratörü, yapım tasarımcısı.

True Blood (2008), Six Feet Under (2001), Spin City (1996), Shark (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Rusty Rosene
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Set Dekoratörü 7.9 214,954
2006 Suç Set Dekoratörü 7.1 10,516
2001 Komedi Set Dekoratörü 8.7 105,608
1996 Komedi Set Dekoratörü 7.3 23,564
1994 Komedi Set Dekoratörü 7.1 70

Gerçek Yaratık
1979 Korku Yapım Tasarımcısı 4.2 849
1978 Aksiyon Set Dekoratörü 5.6 113
1977 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 2.7 318
1977 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 5.9 3,317
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,466) The 100 (2,293) Castle Rock (2,146) Sharp Objects (1,923) La casa de papel (1,818) Preacher (1,643) The Sinner (1,042) Vikings (1,033) Friends (809) Suits (750)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018