Giriş Kayıt
Rusty Lipscomb

Rusty Lipscomb


Set Dekoratörü, Yapım Tasarımcısı

Rusty Lipscomb, California, ABD doğumlu set dekoratörü, yapım tasarımcısı.

True Blood (2008), Six Feet Under (2001), Spin City (1996), Shark (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Rusty Rosene
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Set Dekoratörü 7.9 216,550
2006 Suç Set Dekoratörü 7.1 10,662
2001 Komedi Set Dekoratörü 8.7 107,574
1996 Komedi Set Dekoratörü 7.3 23,872
1994 Komedi Set Dekoratörü 7.1 76

Gerçek Yaratık
1979 Korku Yapım Tasarımcısı 4.2 1,016
1978 Aksiyon Set Dekoratörü 5.6 124
1977 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 2.6 343
1977 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 5.9 3,902
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018