Giriş Kayıt
RuDee Sade

RuDee Sade (32)


Oyuncu

RuDee Sade-Alene Lipscomb, 07 Kasım 1986 Dayton, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

(1997) Çılgın Ve Vahşi (1997), (1997) Gangsterler Diyarı (1997), (1996) Aşk Meleği (1996), (2000) Disappearing Acts (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: RuDee Sade-Alene Lipscomb
Doğum Tarihi: 07 Kasım 1986
Doğum Yeri: Dayton, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: RuDee Lipscomb | Rudee Lipscomb
Takma İsmi: Deesha
Burcu: Akrep
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Oyuncu 5.9 359
2001 15 Komedi Oyuncu 6.5 2,905

Küçük Beyaz Ayı
2001 15 Animasyon Oyuncu 5.8 592
2001 Komedi Oyuncu 6.8 23,488
2000 14 Dram Çeşitli 6.4 1,427

Vay Anam Vay
2000 14 Aksiyon Çeşitli 5.1 74,488
1999 13 Komedi Oyuncu 5.5 285

Korku Bayramı
1998 12 Korku Çeşitli 5.7 58,872

Komik Tuzak
1998 12 Macera Çeşitli 6.5 104,919
1997 11 Dram Çeşitli 7.1 378

Gangsterler Diyarı
1997 11 Suç Çeşitli 6.3 9,567

Çılgın Ve Vahşi
1997 11 Komedi Çeşitli 5.1 20,629
1997 11 Aksiyon Çeşitli 7.2 6,765

Aşk Meleği
1996 10 Komedi Çeşitli 5.5 9,984
Dizi Altyazıları
Vikings (5,814) Supernatural (2,616) Titans (2,519) The Flash (1,714) The Gifted (1,277) Doctor Who (1,230) The Big Bang Theory (1,059) Outlander (1,058) La Casa de Papel (1,007) Black Mirror (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018