Giriş Kayıt
Daniele Liotti

Daniele Liotti


Oyuncu

Daniele Liotti, Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Il capo dei capi (2007), Çılgın Aşk (2001), Perdona si te llamo amor (2014), Lanetli Miras (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Anthony Foster
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 7.0 21
2014 Romantik Oyuncu 6.7 2,368
2014 Komedi Oyuncu 6.5 2,799
2011 Dram Oyuncu 6.8 116

Lanetli Miras
2010 Korku Oyuncu 5.6 1,438
2010 Korku Oyuncu 4.7 746
2010 Dram Oyuncu 5.8 52
2007 Biyografi Oyuncu 8.5 2,874
2007 Dram Oyuncu 7.3 65
2006 Macera Oyuncu 5.3 1,099

Doktor Jivago
2002 Dram Oyuncu 7.5 4,596
2002 Dram Oyuncu 7.6 111
2002 Dram Oyuncu 7.1 1,463

Çılgın Aşk
2001 Biyografi Oyuncu 6.7 3,424
2001 Komedi Oyuncu 4.1 111
1991 News Oyuncu 6.6 202
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019