Giriş Kayıt
Yun-Ling Man

Yun-Ling Man


Makyaj

Yun-Ling Man, makyaj.

Efsane Yumruk (1994), Bir Zamanlar Çinde (1991), Süper Polis 4 (1996), Altın Yumruk İstanbul'da (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Man Yuen Ling | Man Yun Ling
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Makyaj 6.5 8,330

The Last Tycoon
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 1,747
2011 Komedi Makyaj 5.9 1,370
2009 Biyografi Makyaj 6.1 688
2008 Aksiyon Makyaj 6.7 1,657

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Makyaj 5.2 135,770

Serçe
2008 Dram Makyaj 6.7 2,497

Altın Çiçeğin Laneti
2006 Aksiyon Makyaj 7.0 39,427

Sürgün
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 7,624

Adaletin Sembolü
2006 Aksiyon Makyaj 6.3 5,893

Seçim 2
2006 Suç Makyaj 7.4 5,004
2006 Komedi Makyaj 6.2 196
2006 Komedi Makyaj 5.2 348

Yedi Kılıç
2005 Aksiyon Makyaj 6.2 8,581
2005 Aksiyon Makyaj 6.4 6,545

Öfkeli Aile
2005 Aksiyon Makyaj 6.2 1,740
2004 Dram Makyaj 6.9 1,214
2003 Romantik Makyaj 5.3 429

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 Aksiyon Makyaj 5.9 14,542

Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Makyaj 7.9 235,253
1999 Aksiyon Makyaj 6.1 10,047
1998 Aksiyon Makyaj 6.2 4,426
1998 Dram Makyaj 7.5 1,584

Süper Polis 4
1996 Aksiyon Makyaj 6.6 16,982

Büyük Risk
1995 Aksiyon Makyaj 6.1 3,630

Efsane Yumruk
1994 Aksiyon Makyaj 7.6 20,417
1994 Aksiyon Makyaj 6.8 2,090

Savunucu
1994 Aksiyon Makyaj 6.5 4,362
1994 Macera Makyaj 5.9 1,099

Çifte Savaşçılar
1993 Aksiyon Makyaj 7.3 8,582
1993 Aksiyon Makyaj 6.8 2,826
1993 Komedi Makyaj 6.2 1,279

Müthiş Dedektif
1993 Aksiyon Makyaj 6.5 8,544
1992 Aksiyon Makyaj 7.3 3,253
1992 Aksiyon Makyaj 7.2 2,691

Bir Zamanlar Çinde 2
1992 Aksiyon Makyaj 7.5 8,096
1991 Komedi Makyaj 6.4 22

Bir Zamanlar Çinde
1991 Aksiyon Makyaj 7.4 15,480
1990 Suç Makyaj 7.7 7,821
1990 Macera Makyaj 6.9 797
1989 Dram Makyaj 7.3 1,069
1987 Aksiyon Makyaj 6.4 266
1984 Makyaj 6.3 10
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018