Giriş Kayıt
Minnie Summers Lindsey

Minnie Summers Lindsey (89)


Oyuncu

Minnie Summers Lindsey, 07 Ekim 1912 Missouri, ABD doğumlu oyuncu.

Hayalet (1990) yapımıyla biliniyor.

Minnie Summers Lindsey, 31 Aralık 2001 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1912
Ölüm Tarihi: 31 Aralık 2001
Doğum Yeri: Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Minnie Lindsay | Minnie E. Lindsey | Minnie S. Lin
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Göze Göz
1996 84 Suç Oyuncu 6.2 11,787
1994 Komedi Oyuncu 6.2 9,182

Yükselen Güneş
1993 81 Suç Oyuncu 6.2 38,843
1993 81 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 191

Hayalet
1990 78 Dram Oyuncu 7.0 174,330

Çarşıda
1990 78 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,609
1984 72 Aksiyon Oyuncu 6.1 4,622
1984 72 Aksiyon Oyuncu 5.5 8,053
1984 72 Komedi Oyuncu 5.8 2,662
1984 72 Komedi Oyuncu 6.8 2,339
Dizi Altyazıları
Vikings (3,877) Supernatural (3,872) Arrow (2,703) The Flash (2,316) La Casa de Papel (1,239) Supergirl (1,210) Counterpart (1,098) Friends (1,063) The Protector (982) Black Mirror (862)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018