Giriş Kayıt
Minnie Summers Lindsey

Minnie Summers Lindsey (89)


Oyuncu

Minnie Summers Lindsey, 07 Ekim 1912 Missouri, ABD doğumlu oyuncu.

Hayalet (1990) yapımıyla biliniyor.

Minnie Summers Lindsey, 31 Aralık 2001 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1912
Ölüm Tarihi: 31 Aralık 2001
Doğum Yeri: Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Minnie Lindsay | Minnie E. Lindsey | Minnie S. Lin
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Göze Göz
1996 84 Suç Oyuncu 6.2 11,675
1994 Komedi Oyuncu 6.2 9,060

Yükselen Güneş
1993 81 Suç Oyuncu 6.2 38,599
1993 81 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Hayalet
1990 78 Dram Oyuncu 7.0 172,967

Çarşıda
1990 78 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,600
1984 72 Aksiyon Oyuncu 6.1 4,572
1984 72 Aksiyon Oyuncu 5.5 7,912
1984 72 Komedi Oyuncu 5.8 2,629
1984 72 Komedi Oyuncu 6.8 2,316
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018