Giriş Kayıt
Ralf Lindermann

Ralf Lindermann (58)


Oyuncu

Ralf Lindermann, 06 Aralık 1960 Altdöbern, German Democratic Republic doğumlu oyuncu.

"Unser Charly" (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Aralık 1960
Doğum Yeri: Altdöbern, German Democratic Republic
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu 4.8 46
2016 Suç Oyuncu 7.8 34
2015 55 Dram Oyuncu 6.5 15
2014 54 Dram Oyuncu 7.0 41
1993 Dram Oyuncu 3.5 151
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019