Giriş Kayıt
Marta Linden

Marta Linden (87)


Oyuncu

Marta Linden, 24 Ekim 1903 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Unutulan Yıllar (1942) yapımıyla biliniyor.

Marta Linden, 13 Aralık 1990 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Ekim 1903
Ölüm Tarihi: 13 Aralık 1990
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1948 Dram Oyuncu 8.1 70
1945 42 Dram Oyuncu 6.2 800
1944 41 Komedi Oyuncu 6.2 336
1943 40 Komedi Oyuncu 6.4 289

Unutulan Yıllar
1942 39 Dram Oyuncu 8.0 6,230
1942 39 Aksiyon Oyuncu 6.6 487
1942 39 Komedi Oyuncu 6.2 309
Dizi Altyazıları
True Detective (6,414) Vikings (3,329) Shameless (2,444) Gotham (2,251) Shooter (1,903) The Umbrella Academy (1,807) Inside No. 9 (1,598) Doom Patrol (1,449) Star Trek: Discovery (1,356) The Big Bang Theory (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019