Giriş Kayıt
Mark Linden

Mark Linden


Sesler, Özel Efekt

Mark Linden, sesler, Özel efekt.

Flight 93 (2006), Mad Dogs (2015), Dahmer (2002), Cleveland Abduction (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dr. Benway | 'Mark of the Wolf' Linden | Mark 'Mad
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Hastalık
2017 Komedi Sesler 7.6 96,092

Vaiz
2016 Macera Sesler 8.1 53,917
2016 Komedi Sesler 7.7 29,356
2015 Biyografi Sesler 6.7 3,687
2015 Komedi Sesler 7.5 6,950
2015 Komedi Sesler 7.4 8,606
2015 Komedi Sesler 5.2 297
2015 Suç Sesler 7.0 3,205
2013 Belgesel Sesler 6.8 178
2012 Dram Sesler 6.1 1,449
2012 Komedi Sesler 7.4 22,234
2012 Animasyon Sesler 6.4 2,589
2011 Komedi Sesler 7.4 7,519
2010 Korku Sesler 4.2 236
2010 Belgesel Sesler 6.8 340
2010 Aksiyon Sesler 7.3 24,744

Yukarı Bakma
2009 Korku Sesler 3.1 1,418
2009 Dram Sesler 6.2 2,537
2009 Dram Sesler 7.8 7,694
2009 Komedi Sesler 7.1 17,673
2008 Komedi Sesler 6.1 5,432
2008 Dram Sesler 6.2 15,889
2008 Dram Sesler 6.4 253
2008 Komedi Sesler 5.8 1,316
2008 Gizem Sesler 5.9 1,060

Yol Muhabbeti
2008 Macera Sesler 4.4 2,036

Bahçe Partisi
2008 Dram Sesler 5.6 3,199

Cezalandırıcı
2007 Aksiyon Sesler 5.2 2,108
2007 Komedi Sesler 5.0 261

Yolun Sonu : Adalet
2007 Aksiyon Sesler 5.1 1,366
2007 Dram Sesler 6.1 1,332

Ölümüne Savaş 2
2007 Aksiyon Sesler 4.5 1,793

Mucit Kayakçılar
2007 Komedi Sesler 5.2 204
2007 Dram Sesler 5.7 218
2007 Dram Sesler 3.7 591
2007 Aksiyon Sesler 4.8 1,555
2007 Komedi Sesler 6.3 575

Kötü Şans
2006 Suç Sesler 5.3 2,744
2006 Aksiyon Sesler 6.3 8,362
2006 Komedi Sesler 6.3 4,182
2006 Komedi Sesler 8.4 75,546
2006 Suç Sesler 8.0 1,503

Kardeşlerin İntikamı
2005 Aksiyon Sesler 2.3 1,638

Kara Şafak
2005 Aksiyon Sesler 3.9 3,307
2005 Komedi Sesler 5.7 1,270

Kobra Avı
2005 Korku Sesler 2.8 1,790
2005 Aksiyon Sesler 3.1 2,087
2005 Aksiyon Sesler 3.8 720
2005 Biyografi Sesler 6.5 499
2005 Komedi Sesler 5.7 4,275
2004 Belgesel Sesler
Özel Efekt
8.0 324
2004 Aksiyon Sesler 3.6 906
2004 Korku Sesler 2.8 1,282

Napoleon Dinamit
2004 Komedi Sesler 6.9 179,803

Charlie Chaplin'in Yaşamı Ve Sanatı
2003 Belgesel Sesler 8.0 1,255
2003 Macera Sesler 5.9 4,134

Kayıp Hazine
2003 Aksiyon Sesler 3.8 467
2003 Biyografi Sesler 4.7 3,369
2003 Biyografi Sesler 6.2 661
2002 Dram Sesler 5.7 779
2002 Belgesel Sesler 6.4 96
2002 Biyografi Sesler 5.6 8,399
2002 Gerilim Sesler 5.3 336
2001 Dram Sesler 7.2 443
2001 Komedi Sesler 6.5 4,202
2001 Komedi Sesler 5.3 1,646
2000 Belgesel Sesler 7.9 402
2000 Dram Sesler 6.5 829

Gölün Sırrı
2000 Komedi Sesler 5.7 2,086
1999 Belgesel Sesler 7.1 32
1998 Sesler 6.0 16
1998 Sesler 6.5 15
1998 Belgesel Sesler    

Aşkın Sınırları
1997 Komedi Sesler 4.9 2,511
1997 Dram Sesler 4.8 495
1997 Belgesel Sesler 8.3 35

Asteroidler: Ölümcül Çarpışma
1997 Belgesel Sesler 7.3 72
1997 Belgesel Sesler 7.0 47
1996 Komedi Sesler 6.9 24,210

Amerikan Yakuza
1996 Aksiyon Sesler 5.8 614
1996 Komedi Sesler 7.0 1,157
1995 Korku Sesler 3.9 1,608
1995 Komedi Sesler 6.4 58
1992 Sesler 8.2 6
1992 Belgesel Sesler 9.4 135
1991 Aksiyon Sesler 3.6 675
1990 Korku Sesler 5.6 1,090
1990 Belgesel Sesler 6.1 7

Simpsonlar
1989 Animasyon Sesler 8.7 321,232
1989 Aksiyon Sesler 5.6 377
1988 Komedi Sesler 4.9 275
1987 Belgesel Sesler 7.3 18
1986 Belgesel Sesler 7.4 7
1982 Belgesel Sesler 8.9 464

Ölüme Koşanlar
1980 Aksiyon Sesler 7.2 17,068
1974 Belgesel Sesler 8.8 1,826
- Belgesel Sesler 6.3 86
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018