Giriş Kayıt
Lane Lind

Lane Lind (74)


Oyuncu

Lane Lind, 24 Mart 1945 Danimarka doğumlu oyuncu.

Kafesteki Kadın (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Mart 1945
Doğum Yeri: Danimarka
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 72 Dram Oyuncu 5.9 642

Kafesteki Kadın
2013 68 Suç Oyuncu 7.2 20,537

Cinayet
2007 Suç Oyuncu 8.4 21,776
1980 35 Dram Oyuncu 5.7 12
1978 Dram Oyuncu 9.2 3,442
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019