Giriş Kayıt
Henry Lincoln

Henry Lincoln (89)


Oyuncu, Senarist

Henry Soskin, 01 Ocak 1930 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist.

Gerçek İsmi: Henry Soskin
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1930
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Norman Ashby | Henry Soskin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Senarist 7.5 4,514
1974 44 Gizem Oyuncu 6.4 366
1968 38 Korku Senarist 5.5 1,718
1963 Macera Senarist 8.4 32,431
1962 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,771

Tatlı Sert
1961 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,746
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019