Giriş Kayıt
Justin Lin

Justin Lin (45)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Yi-Bin Lin, 11 Ekim 1973 Taipei, Tayvan doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu, senarist.

True Detective (2014), Hızlı ve Öfkeli 6 (2013), Hızlı ve Öfkeli 5 (2011), Hızlı ve Öfkeli 4 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yi-Bin Lin
Doğum Tarihi: 11 Ekim 1973
Doğum Yeri: Taipei, Tayvan
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.69 m
9.1 (8 Oy)
  • Currently 182.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Animasyon Senarist
Yapımcı
   
2019 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
   
2018 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
5.3 4,278
2017 Aksiyon Yapımcı 6.7 8,270

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 43 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.1 205,725
2016 43 Tarihi Oyuncu 7.1 129
2015 42 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.2 492
2015 42 Kısa Metraj Yönetmen 7.4 87
2014 Aksiyon Yapımcı 7.1 42,285
2014 Suç Yönetmen 9.0 425,796

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 40 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.1 342,485

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 38 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.3 325,631
2009 36 Komedi 5.0 618
2009 Komedi Yönetmen 8.5 171,259

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 36 Aksiyon Yönetmen 6.6 238,605
2007 34 Suç 6.2 456
2007 34 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.1 1,716
2006 33 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 281

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 33 Aksiyon Yönetmen 6.0 215,087
2006 33 Belgesel Oyuncu 7.7 43
2006 33 Dram Yönetmen 5.8 19,348
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2002 29 Suç Editör
Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
7.1 8,573
1991 News Oyuncu 6.6 201
- Dram Yönetmen
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019