Giriş Kayıt
Mariana Lima

Mariana Lima (46)


Oyuncu

Mariana Lima, 17 Eylül 1972 São Paulo, São Paulo, Brezilya doğumlu oyuncu.

Kenoma (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Eylül 1972
Doğum Yeri: São Paulo, São Paulo, Brezilya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 8.1 52
2018 46 Dram Oyuncu 6.2 101
2018 46 Biyografi Oyuncu 7.1 12
2017 Dram Oyuncu 6.6 5
2016 Dram Oyuncu    
2016 44 Müzikal Oyuncu 5.6 66
2012 Dram Oyuncu 8.3 130
2012 40 Dram Oyuncu 7.2 264
2012 40 Dram Oyuncu 6.8 1,162
2011 Dram Oyuncu 7.5 131
2006 Komedi Oyuncu 5.8 124
2005 33 Dram Oyuncu 6.8 463
2004 32 Biyografi Oyuncu 6.5 2,860
2001 Komedi Oyuncu 8.1 947
1996 Macera Oyuncu 7.5 430
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (389,727) Chernobyl (31,171) The Big Bang Theory (6,767) Killing Eve (3,238) The 100 (3,094) The Blacklist (2,188) Vikings (1,839) Breaking Bad (1,470) Shingeki no kyojin (1,457) The Flash (1,351)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019