Giriş Kayıt
Stephen Lillis

Stephen Lillis


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Stephen Lillis, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı.

Dark Angel (2000), Party of Five (1994), Gölün Sırrı 2 (2001), Lambada (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Yapımcı 5.2 391

Gölün Sırrı 2
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 994
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 138
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 28,503

Gergin Saatler
1996 Dram Yapımcı 5.0 285
1996 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 3,105
1994 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 8,536

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 27,092
1990 Dram Yapım Yöneticisi 3.3 908
1988 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 759
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 78
1983 Komedi Çeşitli 5.2 2,824
1981 Korku Yönetmen Asistanı 4.1 1,004

25. Yüzyıl
1979 Macera Yönetmen Asistanı 6.9 6,408
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019