Giriş Kayıt
Nancy J. Lilley

Nancy J. Lilley


Oyuncu, Dublör

Nancy J. Roberts, oyuncu, dublör.

Gerçek İsmi: Nancy J. Roberts
Diğer Bir İsmi: Nancy Lilley | Nancy Lilly
Takma İsmi: Najo
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 6.7 7,752

John Tucker Ölmeli
2006 Komedi Oyuncu 5.8 74,595

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Dublör 6.7 442,350

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 343,928
2004 Komedi Oyuncu 2.0 28,205
2003 Aile Oyuncu 5.7 2,067

Karlar Kraliçesi
2002 Aile Dublör 6.8 2,783
2002 Korku Oyuncu 5.1 9,976

Şeytan Kadın
2001 Komedi Oyuncu 5.9 36,339
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019