Giriş Kayıt
Nancy J. Lilley

Nancy J. Lilley


Oyuncu, Dublör

Nancy J. Roberts, oyuncu, dublör.

Gerçek İsmi: Nancy J. Roberts
Diğer Bir İsmi: Nancy Lilley | Nancy Lilly
Takma İsmi: Najo
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 6.7 7,689

John Tucker Ölmeli
2006 Komedi Oyuncu 5.8 74,072

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Dublör 6.7 437,817

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 339,285
2004 Komedi Oyuncu 2.0 28,008
2003 Aile Oyuncu 5.7 2,029

Karlar Kraliçesi
2002 Aile Dublör 6.8 2,736
2002 Korku Oyuncu 5.1 9,833

Şeytan Kadın
2001 Komedi Oyuncu 5.9 36,114
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018