Giriş Kayıt
Wolfgang Liebeneiner

Wolfgang Liebeneiner (64)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist

Wolfgang Georg Louis Liebeneiner, 06 Ekim 1905 Liebau, Lower Silesia, Almanya [bugünkü Lubawka, Dolnoslaskie, Polonya] doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist.

Ich klage an (1941) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wolfgang Georg Louis Liebeneiner
Doğum Tarihi: 06 Ekim 1905
Doğum Yeri: Liebau, Lower Silesia, Almanya [bugünkü Lubawka, Dolnoslaskie, Polonya]
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1956 51 Aile Yönetmen 6.4 245
1954 49 Komedi Yönetmen 5.9 176
1952 47 Biyografi Oyuncu 6.3 27
1941 36 Yönetmen 6.6 11
1941 36 Dram Senarist
Yönetmen
6.3 127
1940 35 Biyografi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.4 145
1937 32 Komedi Yönetmen 8.0 6

Bir Aşk Hikâyesi
1933 28 Dram Oyuncu 7.6 1,205
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019