Giriş Kayıt
Gary Liddiard

Gary Liddiard


Makyaj, Oyuncu

Gary Liddiard, makyaj, oyuncu.

Belalılar (1973), Casus Oyunu (2001), Tron (1982), Dağcı (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: G. Dennis Liddiard | Gary D. Liddiard | Gary Denni
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeniden Başlamak
2005 Dram Makyaj 7.0 26,519

Tehdit
2004 Dram Makyaj 5.9 12,360
2004 Aksiyon Makyaj    

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Makyaj 7.1 131,900

Son Kale
2001 Aksiyon Makyaj 6.9 63,173
2001 Aksiyon Makyaj 5.9 40,812

Bagger Vance Efsanesi
2000 Dram Makyaj 6.7 49,556
2000 Korku Makyaj 4.8 15,946

Şahane Bekar
1999 Komedi Makyaj 5.0 14,963

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Makyaj 6.6 35,804

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Makyaj 6.6 139,999

Havada Panik
1997 Aksiyon Makyaj 4.8 9,477

Son Adam
1996 Aksiyon Makyaj 6.4 48,796

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Makyaj 6.1 11,479
1995 Aksiyon Makyaj 5.9 5,610

Hızlı Ve Ölü
1995 Aksiyon Makyaj 6.4 76,163
1995 Dram Makyaj 6.1 2,181

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Makyaj 6.5 7,187

Dağcı
1993 Aksiyon Makyaj 6.4 107,348

Şifreciler
1992 Komedi Makyaj 7.1 47,940
1992 Komedi Makyaj 4.6 2,448

Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Aksiyon Makyaj 4.1 34,296

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Makyaj 6.4 26,459

Tango Ve Cash
1989 Aksiyon Makyaj 6.4 85,484

Hür Kan
1989 Aksiyon Makyaj 6.4 33,566

Parador Üzerinde Ay
1988 Komedi Makyaj 5.9 4,545
1988 Komedi Makyaj 6.9 5,078
1988 Komedi Makyaj 6.1 3,871

Bar Kelebeği
1987 Komedi Makyaj 7.3 16,600
1986 Suç Makyaj 6.0 4,668
1986 Komedi Makyaj 5.9 7,987

Benim Afrikam
1985 Macera Makyaj 7.2 61,696
1985 Dram Makyaj 6.6 5,691
1984 Komedi Makyaj 3.6 4,701

Doğuştan Yetenekli
1984 Dram Makyaj 7.5 38,280
1984 Komedi Makyaj 6.0 2,009
1983 Komedi Makyaj 5.2 578
1983 Dram Makyaj 6.8 7,296
1982 Aksiyon Makyaj 6.8 103,357

Zengin Ve Meşhur
1981 Dram Makyaj 5.9 1,231
1980 Suç Makyaj 7.1 13,767

Sıradan İnsanlar
1980 Dram Makyaj 7.8 40,408

Elektrikli Süvari
1979 Komedi Oyuncu
Makyaj
6.3 6,546
1979 Komedi Makyaj 5.7 974

Eve Dönüş
1978 Dram Makyaj 7.3 10,755

Sürücü
1978 Aksiyon Makyaj 7.2 11,319

Şeytan II: Aykırı
1977 Korku Makyaj 3.7 18,721

Son Patron
1976 Dram Makyaj 6.3 7,030

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Makyaj 6.5 8,257

Başkanın Bütün Adamları
1976 Biyografi Makyaj 8.0 87,564

Akbabanın Üç Günü
1975 Gizem Makyaj 7.5 40,875

Tebessüm
1975 Komedi Makyaj 7.2 1,705

Büyük Waldo Pepper
1975 Macera Makyaj 6.6 4,693

Muhteşem Gatsby
1974 Dram Makyaj 6.4 21,485

Belalılar
1973 Komedi Makyaj 8.3 209,823

Bulunduğumuz Yol
1973 Dram Makyaj 7.1 19,171
1972 Komedi Makyaj 5.5 440
1972 Macera Makyaj 7.6 24,550
1972 Komedi Oyuncu
Makyaj
7.1 8,285
1972 Komedi Makyaj 6.2 394
1970 Komedi Makyaj 5.7 276

Çöl Şeytanı
1970 Komedi Makyaj 7.3 6,412
1969 Romantik Makyaj 6.2 446

Kafatası Avcıları
1968 Komedi Makyaj 6.9 2,352
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,804) Suits (1,696) The Sinner (1,544) Shameless (1,465) La Casa de Papel (1,308) Fear the Walking Dead (1,292) Castle Rock (1,187) Bodyguard (1,176) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018