Giriş Kayıt
Allison Liddi-Brown

Allison Liddi-Brown


Yönetmen

Allison Liddi-Brown, yönetmen.

Scandal (2012), Friday Night Lights 1 (2006), Parenthood (2010), Las Vegas 1 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Allison Liddi Brown | Allison Leddi-Brown | Alliso
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yönetmen 7.6 5,930
2017 Dram Yönetmen 6.1 4,014
2016 Dram Yönetmen 6.9 2,684
2012 Dram Yönetmen 7.8 63,124
2011 Dram Yönetmen 7.9 106,749
2010 Aksiyon Yönetmen 7.4 60,718
2010 Komedi Yönetmen 8.2 27,842

Prenses Koruma Programı
2009 Komedi Yönetmen 5.7 19,011
2009 Komedi Yönetmen 7.1 17,840
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 119,492
2007 Dram Yönetmen 7.3 5,938

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yönetmen 7.4 137,960
2007 Komedi Yönetmen 6.7 20,487
2006 Dram Yönetmen 6.7 925
2006 Komedi Yönetmen 6.9 853

Friday Night Lights 1
2006 Dram Yönetmen 8.7 50,471
2005 Komedi Yönetmen 7.9 128,919
2005 Dram Yönetmen 7.6 208,610
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 40,893
2004 Komedi Yönetmen 6.2 2,927

4400
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 40,037
2003 Komedi Yönetmen 6.6 1,326

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen 7.5 24,555

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Yönetmen 6.4 49,291
2002 Fantastik Yönetmen 7.3 4,604
2000 Komedi Yönetmen 7.6 6,177
2000 Aile Yönetmen 7.7 12,458
1994 Yönetmen 7.7 4,034

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.3 27,807
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,056) American Gods (2,029) The Flash (1,679) Arrow (1,671) The Blacklist (1,526) The Passage (1,407) Vikings (1,314) Supernatural (916) Love, Death & Robots (914) The Big Bang Theory (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019