Giriş Kayıt
Mickey Liddell

Mickey Liddell


Yapımcı, Yönetmen

Mickey Liddell, yapımcı, yönetmen.

Koleksiyoncu 2 (2012), Forever My Girl (2018), The Details (2011), Kırık Kalpler Kulübü: Bir Romantik Komedi (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 6.0 67
2018 Dram Yapımcı 7.0 2,803
2018 Komedi Yapımcı 6.1 1,996
2018 Dram Yapımcı 6.5 2,808
2018 Biyografi Yapımcı 7.4 10,281
2018 Dram Yapımcı 6.7 8,831
2017 Belgesel Yapımcı 4.6 1,319

Sadakat Yolunda
2017 Biyografi Yapımcı 7.1 18,279

Umut Bahçesi
2017 Biyografi Yapımcı 7.0 29,940
2016 Biyografi Yapımcı 6.7 64,452
2016 Biyografi Yapımcı 7.2 37,237
2016 Aksiyon Yapımcı 6.3 22,048
2014 Gerilim Yapımcı 5.0 3,273
2013 Suç Yapımcı 6.2 6,941

Sanal Hayatlar
2012 Dram Yapımcı 7.5 69,498

Koleksiyoncu 2
2012 Korku Yapımcı 6.1 41,677

Siyah Kaya
2012 Korku Yapımcı 4.8 7,533

Sessiz Ev
2011 Korku Yapımcı 5.3 20,659

Gri Kurt
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 226,565
2011 Komedi Yapımcı 6.1 8,450

Koleksiyoncu
2009 Korku Yapımcı 6.4 51,857

Molly Hartley'in Laneti
2008 Dram Yönetmen
Yapımcı
3.9 8,809
2006 Dram Yapımcı 6.7 76

Yalınayak
2005 Komedi Yapımcı 7.2 9,702
2005 Dram Yapımcı 8.0 2,014

Aşkın Kitabı
2004 Komedi Yapımcı 5.4 1,566
2002 Dram Yapımcı 7.5 11,489

Kırık Kalpler Kulübü: Bir Romantik Komedi
2000 Komedi Yapımcı 7.0 6,690
1999 Komedi Yapımcı 7.3 63,546
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019