Giriş Kayıt
Leander Lichti

Leander Lichti (42)


Oyuncu

Leander Lichti, 11 Kasım 1976 doğumlu oyuncu.

Solange Du hier bist (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1976
Diğer Bir İsmi: Florian Lichti
Burcu: Akrep
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.4 75
2013 37 Aile Oyuncu 6.4 95
2013 Komedi Oyuncu 6.7 69
2012 Komedi Oyuncu 6.7 53
2009 33 Komedi Oyuncu 5.2 159
2008 Dram Oyuncu 6.1 290
2005 Romantik Oyuncu 4.0 476
2004 28 Dram Oyuncu 4.8 32
2004 Dram Oyuncu 7.6 86
2004 Suç Oyuncu 5.6 111
2001 Aksiyon Oyuncu 4.2 136
1997 Suç Oyuncu 5.0 169
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019