Giriş Kayıt
Yunzhong Li

Yunzhong Li (69)


Oyuncu

Yunzhong Li, 02 Eylül 1911 Tianjin, Çin doğumlu oyuncu.

Duo hun ling (1968) yapımıyla biliniyor.

Yunzhong Li, 28 Nisan 1981 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Eylül 1911
Ölüm Tarihi: 28 Nisan 1981
Doğum Yeri: Tianjin, Çin
Diğer Bir İsmi: Yun-Chung Li | Lee Wan-Chung | Li Yun-chung
Burcu: Başak
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 66 Oyuncu 7.0 152
1977 66 Aksiyon Oyuncu 4.7 21
1974 63 Oyuncu 7.0 323
1973 62 Macera Oyuncu 6.2 28
1973 62 Dram Oyuncu 6.3 98
1973 62 Macera Oyuncu 6.0 24
1972 61 Oyuncu 6.5 87
1972 61 Aksiyon Oyuncu 5.6 37
1972 61 Aksiyon Oyuncu 6.8 551
1971 60 Oyuncu 6.3 31

İsimsiz Kahramanlar
1971 60 Aksiyon Oyuncu 6.4 114
1971 60 Aksiyon Oyuncu 7.1 362
1971 60 Aksiyon Oyuncu 6.8 80
1970 59 Aksiyon Oyuncu 6.2 36
1970 59 Aksiyon Oyuncu 6.2 25

Beş Kardeş
1970 59 Aksiyon Oyuncu 6.6 148

Çetin Kız
1970 59 Aksiyon Oyuncu 6.4 113
1970 59 Aksiyon Oyuncu 7.1 185
1968 57 Aksiyon Oyuncu 6.8 137
1968 57 Aksiyon Oyuncu 6.7 194
1967 56 Aksiyon Oyuncu 6.3 49
1967 56 Macera Oyuncu 6.8 60
1967 56 Müzikal Oyuncu 6.6 93

Muhteşem Üçlü
1966 55 Aksiyon Oyuncu 6.3 324

Come Drink with Me
1966 55 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,206
1965 54 Aksiyon Oyuncu 6.0 151
1965 54 Macera Oyuncu 6.5 72
1965 54 Romantik Oyuncu 5.3 6
1965 54 Fantastik Oyuncu 7.3 39
1964 53 Dram Oyuncu 7.5 32
1964 53 Biyografi Oyuncu 7.5 48
1964 53 Dram Oyuncu 7.6 7
1961 50 Romantik Oyuncu 6.9 29
1958 47 Romantik Oyuncu 6.9 27
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019