Giriş Kayıt
Buddy Lewis

Buddy Lewis


Oyuncu, Senarist

Buddy Lewis, oyuncu, senarist.

(2008) Kadavra (2008), (2010) Group Sex (2010), (2010) The Chosen One (2010), (2013) Robosapien: Rebooted (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Roland 'Buddy' Lewis | Roland Buddy Lewis | Roland
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist 5.9 1,234
2013 Macera Oyuncu 4.8 911
2013 Komedi Oyuncu
Senarist
7.6 3,737
2012 Komedi Oyuncu 5.4 61
2010 Komedi Oyuncu 4.5 2,251
2010 Komedi Oyuncu 5.1 2,577

Kara Bomba
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 41,001

Kadavra
2008 Suç Oyuncu 6.0 28,524

Uslu Dur
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 37,924
2001 Komedi Oyuncu 2.7 830
2001 Komedi Oyuncu 6.4 3,500
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,183) Shameless (4,009) Castle Rock (2,947) Bodyguard (2,686) The First (1,861) La Casa de Papel (1,492) Fear the Walking Dead (1,445) The 100 (1,307) A Discovery of Witches (1,085) Friends (1,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018