Giriş Kayıt
Herman Lewis

Herman Lewis


Sesler

Herman Levy, sesler.

Maymunlar Cehennemi (1968), Poseidon Macerası (1972), Yangın Kulesi (1974), Tora! Tora! Tora! (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Herman Levy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zaman Durunca
1980 Aksiyon Sesler 4.4 2,270

Poseidon'a Dönüş
1979 Aksiyon Sesler 4.6 4,287

Vahşi Arılar
1978 Korku Sesler 4.4 6,167

Yangın!
1977 Dram Sesler 5.3 210

Sel
1976 Macera Sesler 5.4 319

Yangın Kulesi
1974 Aksiyon Sesler 6.9 35,334
1973 Aksiyon Sesler 6.5 178

Maymunlar Gezegeninde Savaş
1973 Aksiyon Sesler 5.5 26,660

Maymunlar Gezegeninde isyan
1972 Aksiyon Sesler 6.1 27,691

Poseidon Macerası
1972 Aksiyon Sesler 7.1 37,439

Buzdan Ev
1972 Dram Sesler 7.4 533
1970 Dram Sesler 7.5 28,879
1968 Aksiyon Sesler 6.6 3,927

Maymunlar Cehennemi
1968 Macera Sesler 8.0 154,795

Al Capone Öldürüyor
1967 Suç Sesler 6.7 3,115
1967 Western Sesler 5.9 725

Sus, Sevgilim
1964 Dram Sesler 7.6 11,339
1960 Suç Sesler 8.2 108
1960 Bilim-Kurgu Sesler 2.9 852

Tank Taburu
1958 Savaş Sesler 3.9 132
1958 Korku Sesler 5.4 685
1958 Macera Sesler 3.1 1,191
1957 Aksiyon Sesler 2.9 1,076
1957 Korku Sesler 3.9 751
1957 Suç Sesler 8.2 4,085
1957 Korku Sesler 6.4 1,288
1955 Suç Sesler 7.6 38
1954 Komedi Sesler 6.8 1,283
1952 Aksiyon Sesler 7.8 2,829

Samson ve Dalilâ
1949 Macera Sesler 6.8 6,102
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019