Giriş Kayıt
George J. Lewis

George J. Lewis (92)


Oyuncu

George J. Lewis, 10 Aralık 1903 Guadalajara, Jalisco, Meksika doğumlu oyuncu.

Zorro (1957), Charlie Chan in the Secret Service (1944), Saskatchewan (1954), (1952) The Prisoner of Zenda (1952) gibi yapımlarla biliniyor.

George J. Lewis, 08 Aralık 1995 tarihinde (92 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Aralık 1903
Ölüm Tarihi: 08 Aralık 1995
Doğum Yeri: Guadalajara, Jalisco, Meksika
Diğer Bir İsmi: George Lewis | Geroge Lewis | Jorge Lewis
Burcu: Yay
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 63 Macera Oyuncu 6.5 27,301
1965 62 Western Oyuncu 5.7 143

Dr. Lao'nun 7 Yüzü
1964 61 Fantastik Oyuncu 7.3 4,043

Altın Yumruk
1962 59 Dram Oyuncu 6.1 2,182
1961 Western Oyuncu 7.7 585

Dehşet Ülkesi
1961 58 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,275
1959 56 Dram Oyuncu 7.2 198
1958 55 Western Oyuncu 7.0 1,043
1957 Macera Oyuncu 8.3 2,641
1957 54 Suç Oyuncu 6.9 679
1957 54 Biyografi Oyuncu 6.3 581
1957 54 Western Oyuncu 6.4 411
1956 53 Kara Film Oyuncu 6.1 674

Korsan avcisi
1956 53 Aile Oyuncu 6.9 1,431
1956 53 Biyografi Oyuncu 7.4 9,360
1956 53 Macera Oyuncu 5.9 178
1956 53 Biyografi Oyuncu 6.2 321
1955 52 Dram Oyuncu 5.3 522
1955 52 Suç Oyuncu 6.5 350
1955 Western Oyuncu 8.0 1,170
1955 Western Oyuncu 7.5 57
1954 51 Macera Oyuncu 6.4 794
1954 51 Western Oyuncu 6.5 684
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,421
1954 51 Suç Oyuncu 5.9 707
1954 51 Western Oyuncu 6.3 267
1953 50 Dram Oyuncu 6.5 229
1953 50 Aksiyon Oyuncu 6.1 82

Şeytan Kanyonu
1953 50 Aksiyon Oyuncu 5.1 282
1953 50 Aksiyon Oyuncu 5.6 209
1953 50 Western Oyuncu 6.4 87

Vadiler Aslanı
1953 50 Dram Oyuncu 7.7 33,178
1952 49 Biyografi Oyuncu 7.5 9,153
1952 49 Macera Oyuncu 7.0 2,951

Kötü Ve Güzel
1952 49 Dram Oyuncu 7.9 11,577
1952 49 Western Oyuncu 5.9 88
1952 49 Aksiyon Oyuncu 6.4 651
1952 49 Aksiyon Oyuncu 6.7 202
1952 Western Oyuncu 7.7 561

Kanlı Vadi
1951 48 Dram Oyuncu 6.1 302
1951 Western Oyuncu 7.4 524
1951 48 Suç Oyuncu 6.7 882
1951 48 Komedi Oyuncu 7.0 4,274
1951 48 Oyuncu 5.2 96
1950 47 Western Oyuncu 6.9 57
1950 47 Kara Film Oyuncu 6.5 131
1950 47 Western Oyuncu 6.7 679
1950 47 Suç Oyuncu 6.7 1,371
1950 47 Suç Oyuncu 6.8 307
1950 47 Aksiyon Oyuncu 6.1 344
1950 47 Dram Oyuncu 6.2 354
1949 46 Aksiyon Oyuncu 5.0 173
1949 Macera Oyuncu 7.9 1,698
1949 46 Western Oyuncu 6.0 84
1949 46 Suç Oyuncu 6.6 1,088
1948 45 Suç Oyuncu 6.2 328
1948 45 Komedi Oyuncu 6.9 291
1948 45 Aksiyon Oyuncu 6.9 116
1948 45 Komedi Oyuncu 6.8 1,060
1948 45 Dram Oyuncu 6.7 240
1948 45 Komedi Oyuncu 6.5 311
1948 45 Suç Oyuncu 7.1 526
1947 44 Aksiyon Oyuncu 7.2 949
1947 44 Aksiyon Oyuncu 5.4 76
1947 44 Aksiyon Oyuncu 5.9 122

Şeytanın Kızı Gilda
1946 43 Dram Oyuncu 7.7 24,595
1946 43 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,060
1945 42 Suç Oyuncu 6.9 1,408
1945 42 Macera Oyuncu 2.5 367
1944 41 Müzikal Oyuncu 6.5 459
1944 41 Komedi Oyuncu 6.9 1,303
1943 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,869

Maskeli Hafiye
1943 40 Aksiyon Oyuncu 7.4 136
1943 40 Dram Oyuncu 7.0 691
1943 40 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,645
1943 40 Müzikal Oyuncu 6.8 507

Kazablanka
1942 39 Dram Oyuncu 8.5 469,898
1942 39 Aksiyon Oyuncu 7.1 218
1941 38 Komedi Oyuncu 7.7 1,060
1934 31 Müzikal Oyuncu 7.4 2,311
1934 31 Komedi Oyuncu 6.3 241
1933 30 Suç Oyuncu 5.5 139
1932 29 Dram Oyuncu 7.1 634
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019