Giriş Kayıt
Eric Lewis

Eric Lewis


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Eric Lewis, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Müzik    
2012 Belgesel Oyuncu 8.1 8

Karanlık Ülke
2009 Suç Müzik 5.3 4,161

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Müzik 7.6 52,542
2004 Belgesel Müzik 8.3 1,210
2001 Suç Çeşitli 5.9 5,964
Dizi Altyazıları
Vikings (5,740) Supernatural (2,594) Titans (2,481) The Flash (1,582) The Gifted (1,266) Doctor Who (1,168) The Big Bang Theory (1,026) Outlander (1,026) La Casa de Papel (978) Black Mirror (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018