Giriş Kayıt
Janet Lewin

Janet Lewin


Görsel Efekt, Oyuncu, Yapımcı

Janet Lewin, görsel efekt, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 211,384

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 449,372

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 467,573

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 774,831

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 442,885

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 31,615

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 423,760

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 194,345
2011 Gizem Görsel Efekt 7.0 318,364

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 216,106

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 317,577

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 388,209

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 80,470

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Görsel Efekt 6.0 98,347

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt
Oyuncu
7.6 631,641

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 237,161
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 290,642

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Görsel Efekt
Yapımcı
7.3 136,941

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 150,176

Yaramaz Harry
1997 Komedi Görsel Efekt 7.4 39,607

101 Dalmaçyalı
1996 Aile Görsel Efekt 5.7 90,886
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019