Giriş Kayıt
Borys Lewin

Borys Lewin


Editör, Sanat Yönetmeni

Borys Lewin, editör, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Boris Levin | B. Lewin | Boris Lewin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 Komedi Editör 5.2 29
1969 Dram Editör 6.0 71
1969 Macera Editör 6.9 171
1967 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 1,603
1961 Western Editör 7.4 88

Ren Geçidi
1960 Dram Editör 6.7 127
1960 Dram Editör 7.1 124
1959 Komedi Editör 5.9 169
1956 Komedi Editör 6.4 1,425
1954 Komedi Editör 7.4 3,295
1953 Dram Editör 8.0 7,714
1939 Dram Editör 6.9 188
1939 Bilim-Kurgu Editör 6.0 46
1938 Dram Editör 7.2 31
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019