Giriş Kayıt
Frederick Levy

Frederick Levy


Yapımcı

Frederick Levy, yapımcı.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 5.4 240
2013 Komedi Yapımcı 6.6 4,757
2012 Komedi 5.7 483

Bilinmeyen
2006 Suç Yapımcı 6.5 27,750

Günahkar
2001 Suç Yapımcı 7.3 69,208
1996 Komedi Çeşitli 3.8 4,593
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018