Giriş Kayıt
Yuri Levitin

Yuri Levitin (80)


Müzisyen

Yuri Abramovich Levitin, 28 Aralık 1912 doğumlu müzisyen.

Durgun Don (1957), Osvobozhdenie: Napravlenie glavnogo udara (1971), Osvobozhdenie (1969), Osvobozhdenie: Ognennaya duga (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Yuri Levitin, 02 Ağustos 1993 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Yuri Abramovich Levitin
Doğum Tarihi: 28 Aralık 1912
Ölüm Tarihi: 02 Ağustos 1993
Diğer Bir İsmi: Juri Levitin | Yu. Levitin | Juri Lewitin
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 67 Dram Müzik 6.4 22
1977 Dram Müzik 5.8 93
1971 59 Dram Müzik 7.7 760
1970 58 Dram Müzik 7.5 450
1970 58 Dram Müzik 7.3 527
1969 57 Dram Müzik 8.0 706
1968 Müzik 7.1 84
1965 53 Animasyon Müzik 6.8 14
1960 48 Animasyon Müzik 6.6 22
1958 46 Dram Müzik 8.0 130

Durgun Don
1957 45 Dram Müzik 7.7 1,297
1955 43 Animasyon Müzik 7.1 98
1954 42 Animasyon Müzik 7.0 428
1950 38 Animasyon Müzik 7.5 423
1950 38 Animasyon Müzik 6.8 58
1950 38 Animasyon Müzik 7.0 36
1949 37 Animasyon Müzik 5.7 57
1949 37 Animasyon Müzik 6.8 39
1948 36 Animasyon Müzik 6.8 644
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024