Giriş Kayıt
Timothy 'Speed' Levitch

Timothy 'Speed' Levitch (48)


Oyuncu

Timothy 'Speed' Levitch, 09 Temmuz 1970 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Hababam Rock (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1970
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Speed Levitch
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 39 Belgesel Oyuncu 7.2 1,709
2005 35 Komedi 4.7 2,213

Hababam Rock
2003 33 Komedi Oyuncu 7.1 239,050

Hayata Uyanmak
2001 31 Animasyon Oyuncu 7.8 56,159
2001 31 Komedi Oyuncu 6.8 4,062
1998 28 Belgesel Oyuncu 7.7 1,533
Film Altyazıları
Suspiria (5,255) Hunter Killer (4,238) Ashes in the Snow (2,918) First Man (2,629) A Star Is Born (2,493) Der Hauptmann (1,955) Keepers (1,707) Replicas (1,506) Venom (1,455) Bird Box (1,063)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,973) Vikings (6,788) The Big Bang Theory (2,390) Black Mirror (1,758) Outlander (1,554) Gotham (1,454) Peaky Blinders (1,079) Nightflyers (1,067) La casa de papel (1,056) Friends (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019