Giriş Kayıt
Timothy 'Speed' Levitch

Timothy 'Speed' Levitch (48)


Oyuncu

Timothy 'Speed' Levitch, 09 Temmuz 1970 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Hababam Rock (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1970
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Speed Levitch
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 39 Belgesel Oyuncu 7.2 1,693
2005 35 Komedi 4.7 2,199

Hababam Rock
2003 33 Komedi Oyuncu 7.1 236,805

Hayata Uyanmak
2001 31 Animasyon Oyuncu 7.8 55,790
2001 31 Komedi Oyuncu 6.8 4,040
1998 28 Belgesel Oyuncu 7.7 1,525
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,897) Arrow (1,533) Outlander (1,245) Supernatural (1,038) Titans (876) Better Call Saul (845) La Casa de Papel (837) The Last Ship (837) Doctor Who (762) Kidding (609)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018