Giriş Kayıt
James S. Levine

James S. Levine


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

James S. Levine, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Amerikan Korku Hikayesi (2011), Kara Liste (2013), Glee (2009), Fırtınalı Hayatlar (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Levine
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Müzik 6.6 4,390
2018 Suç Müzik 6.5 4,132
2017 Suç Müzik 4.5 276
2015 Dram Müzik 8.0 38,725
2014 Aksiyon Müzik
Müzik
7.5 50,837

Kara Liste
2013 Suç Müzik 8.1 158,782
2013 Dram Müzik 5.5 1,484
2013 Dram Müzik 6.9 3,024
2012 Komedi Müzik 6.8 10,540

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Müzik 7.7 10,708

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Müzik
Müzik
8.1 248,438
2011 Belgesel Müzik 5.4 5,444
2011 Suç Müzik 8.0 245
2010 Suç Müzik 7.6 27,483
2010 Dram Müzik 6.3 680
2009 Suç Müzik
Müzik
6.7 44,576

Sınav
2009 Gizem Müzik 6.9 94,793
2009 Dram Müzik 7.5 1,668
2009 Komedi Müzik 7.1 17,951
2009 Komedi Müzik
Müzik
6.8 125,117

Hayalet Şehir
2008 Komedi Müzik 6.7 65,870
2008 Animasyon Müzik 7.6 379,318
2008 Komedi Müzik 6.0 4,746
2008 Animasyon Müzik 5.4 641

Avanaklar Mangası
2007 Aksiyon Müzik 3.5 10,210
2007 Dram Müzik 7.1 2,882

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Müzik 7.1 555,462
2007 Suç Müzik 8.1 26,394

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Müzik 6.2 21,281

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Oyuncu 7.3 611,776
2006 Dram Müzik 6.8 407

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Müzik 6.6 74,661
2005 Suç Müzik
Müzik
7.6 21,069

Madagaskar
2005 Animasyon Müzik 6.9 330,696
2004 Komedi Müzik 7.2 1,665

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Müzik 6.7 103,183

Çılgın Dünürler
2003 Aksiyon Müzik 5.7 15,386

Nip/Tuck 1
2003 Dram Müzik 7.7 50,525
2003 Komedi Müzik 7.2 4,155

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Müzik 6.5 25,309
2001 Aksiyon Müzik 6.1 292,659
2000 Dram Müzik 4.7 4,040

Gizli Deney
1999 Aksiyon Müzik 5.2 8,942
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,118) Game of Thrones (43,543) The Big Bang Theory (3,010) The 100 (2,505) The Blacklist (2,094) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,763) Killing Eve (1,580) Vikings (1,560) Breaking Bad (1,416) Friends (1,133)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019