Giriş Kayıt
Sylvain Levignac

Sylvain Levignac (40)


Oyuncu, Dublör

Sylvain Levignac, 12 Ekim 1929 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, dublör.

(1966) İkinci Nefes (1966), (1975) Önemli Olan Sevmek (1975), (1960) Classe tous risques (1960), (1968) Elveda Dostum (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ekim 1929
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Sylvain
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Komedi Oyuncu 5.0 2,846
1985 Suç Oyuncu 5.0 87
1982 Dram Dublör 7.3 730

Patlarsam Yanarsın
1980 Komedi Oyuncu 6.7 7,277

Jüpiterin Bacağı
1980 Komedi Oyuncu 6.2 734
1978 Dram Oyuncu 7.1 1,019
1978 Biyografi Oyuncu 7.7 722
1975 Suç Oyuncu 7.0 1,227

Önemli Olan Sevmek
1975 Dram Oyuncu 7.4 2,983

Tokat
1974 Komedi Oyuncu 6.3 904
1974 Komedi Oyuncu
Dublör
6.3 461

002 Borsalino Çetesi
1974 Suç Oyuncu 6.4 1,629

Baş Belası
1973 Komedi Oyuncu 7.1 2,547
1972 Komedi Oyuncu 6.7 474
1971 Macera Oyuncu 5.7 395
1970 Suç Oyuncu 7.0 1,108
1969 40 Komedi Oyuncu 6.7 4,589

Cenup Yıldızı
1969 40 Macera Oyuncu 5.5 399
1968 39 Suç Oyuncu 6.2 409

Elveda Dostum
1968 39 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,582
1967 38 Komedi Oyuncu 6.6 2,561

Yosmalar Avcısı
1966 37 Aksiyon Oyuncu 6.4 25

İkinci Nefes
1966 37 Suç Oyuncu 8.0 4,608
1966 37 Komedi Oyuncu 7.2 744
1966 37 Komedi Oyuncu 7.0 918

Macera Kadını
1965 36 Komedi Oyuncu 5.6 936
1965 36 Dram Oyuncu 5.8 165

Müzedeki Hayalet
1965 36 Gerilim Oyuncu 7.6 324

Vurgun
1963 34 Suç Oyuncu 7.4 2,485
1960 31 Suç Oyuncu 7.5 2,733
1958 29 Suç Oyuncu 6.6 507
1957 28 Gerilim Oyuncu 6.6 352
1956 27 Gerilim Oyuncu 5.9 746
1956 27 Komedi Oyuncu 4.6 25

Trapez
1956 27 Dram Oyuncu 6.9 3,811
1955 26 Suç Oyuncu 6.4 347
1955 26 Dram Oyuncu 6.3 80

Sonsuz Istırap
1954 25 Suç Oyuncu 6.6 89
1954 25 Oyuncu 6.2 43
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019