Giriş Kayıt
Zehra Leverman

Zehra Leverman


Oyuncu

Zehra Leverman, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Zerha Leverman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Fantastik Oyuncu 5.3 74
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 343,258

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 607,703
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 427

Merhamet
2000 Gizem Oyuncu 5.4 2,036
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019