Giriş Kayıt
Wing-Chung Leung

Wing-Chung Leung


Oyuncu

Wing-Chung Leung, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Joey Leung
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Oyuncu 5.9 54
2006 Komedi Oyuncu 4.0 15
2004 Komedi Oyuncu 6.6 143
1999 Aksiyon Oyuncu 6.1 59

Savunucu
1994 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,385
1994 Komedi Oyuncu 7.5 2,658
1993 Komedi Oyuncu 7.6 3,635
1989 Suç Oyuncu 6.0 201
Dizi Altyazıları
Arrow (3,193) The Flash (2,586) Vikings (2,533) Doctor Who (1,575) Outlander (1,378) Supergirl (1,050) Supernatural (998) La Casa de Papel (959) Titans (925) The Big Bang Theory (895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018