Giriş Kayıt
Wing-Chung Leung

Wing-Chung Leung


Oyuncu

Wing-Chung Leung, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Joey Leung
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Oyuncu 5.8 48
2006 Komedi Oyuncu 4.1 14
2004 Komedi Oyuncu 6.6 132
1999 Aksiyon Oyuncu 6.1 46

Savunucu
1994 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,921
1994 Komedi Oyuncu 7.5 2,049
1993 Komedi Oyuncu 7.6 2,829
1989 Suç Oyuncu 6.1 181
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018