Giriş Kayıt
Gaston Leroux

Gaston Leroux (58)


Senarist

Gaston Louis Alfred Leroux, 06 Mayıs 1868 Paris, Fransa doğumlu senarist.

Operadaki Hayalet (2004), Operadaki Hayalet (1925), The Phantom of the Opera at the Royal Albert Hall (2011), Operadaki Hayalet (1943) gibi yapımlarla biliniyor.

Gaston Leroux, 15 Nisan 1927 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Gaston Louis Alfred Leroux
Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1868
Ölüm Tarihi: 15 Nisan 1927
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Boğa
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Senarist 6.7 3,008
2011 Dram Senarist 8.8 9,291

The Perfume of the Lady in Black
2005 Komedi Senarist 5.6 620

Operadaki Hayalet
2004 Dram Senarist 7.2 124,036

Sarı Odanın Esrarı
2003 Komedi Senarist 6.3 1,812
1998 Korku Senarist 4.2 5,562
1997 Korku Senarist 5.7 2,269
1990 Dram Senarist 7.4 1,610
1989 Dram Senarist 5.4 4,200
1988 Animasyon Senarist 6.7 154
1983 Dram Senarist 5.6 412
1976 Dram Senarist 7.9 68
1974 Komedi Senarist 6.2 455
1970 Senarist    
1962 Dram Senarist 6.4 3,407
1960 Korku Senarist 6.9 29
1949 Suç Senarist 5.6 54

Operadaki Hayalet
1943 Dram Senarist 6.4 7,543
1942 Korku Senarist 6.1 502

Gece Yarısı Şarkısı
1937 Korku Senarist 6.2 857
1931 Suç Senarist 6.5 96
1930 Suç Senarist 6.5 124

Operadaki Hayalet
1925 57 Korku Senarist 7.5 18,762
1916 48 Dram Senarist 7.1 43
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022