Giriş Kayıt
Jean-François Lepetit

Jean-François Lepetit


Yapımcı, Oyuncu

Jean-François Lepetit, yapımcı, oyuncu.

Üç Adam Ve Bir Bebek (1987), Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım (1990), Kız Kardeşim (2001), Jane Eyre (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jean Francois Lepetit
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Yapımcı 6.8 524
2015 Biyografi Yapımcı 6.3 158

Zayıflığın Esareti
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.9 869
2011 Komedi Yapımcı 6.2 67
2010 Dram Yapımcı 5.7 642

Mavi Sakal
2009 Fantastik Yapımcı 6.3 1,175

Metres
2007 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.3 3,191
2007 Dram Yapımcı 6.1 127

Tarlakuşları Çiftliği
2007 Dram Yapımcı 6.6 2,030

Cehennemin anatomisi - Romans 2
2004 Dram Yapımcı 4.5 4,682

Ayıp Yatakta Olur
2002 Komedi Yapımcı 5.7 2,638

Kız Kardeşim
2001 Dram Yapımcı 6.5 9,653

Kabahat Voltaire'de
2000 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.0 691
1999 Dram Yapımcı
Çeşitli
5.3 9,115
1997 Dram Yapımcı 6.6 144
1996 Dram Yapımcı 6.8 8,538
1995 Suç Yapımcı 7.0 480
1994 Dram Yapımcı 5.5 136
1994 Dram Yapımcı 7.1 209
1994 Dram Yapımcı 6.7 62

Ölüm Ve Bakire
1994 Dram Yapımcı 7.3 20,542
1993 Dram Yapımcı 5.7 21
1992 Komedi Yapımcı 7.5 6,369
1992 Dram Yapımcı 6.7 95
1991 Dram Yapımcı 6.7 2,544

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Yapımcı 5.3 20,786

Üç Adam Ve Bir Bebek
1987 Komedi Yapımcı 6.0 43,337
1987 Komedi Yapımcı 6.7 455
1987 Dram Yapımcı 7.5 1,388
1985 Komedi Yapımcı 7.0 139

Üç adam ve bir besik
1985 Komedi Yapımcı 6.6 3,095

İlk Sevişme
1976 Dram 5.4 3,185
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019