Giriş Kayıt
Jack Lenz

Jack Lenz


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Jack Lenz, müzisyen, müzisyen, sesler.

Left Behind (2014), Goosebumps (1995), Due South (1994), Men with Brooms (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Müzik 6.3 69,143
2014 Dram Müzik 7.1 882
2014 Aksiyon Müzik 3.1 31,710
2013 Dram Müzik 6.9 415
2013 Dram Müzik 5.8 1,166
2013 Korku Müzik 2.2 572
2012 Komedi Müzik 5.8 2,244
2010 Dram Müzik 7.3 1,474
2009 Dram Çeşitli 7.3 1,558
2009 Belgesel Sesler
Müzik
7.3 590
2008 Dram Müzik
Müzik
6.0 538
2008 Dram Müzik 7.3 2,957

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Müzik 7.2 197,213
2002 Komedi Müzik 5.8 4,032
2002 Suç Müzik 7.2 1,504
1999 Bilim-Kurgu Müzik 7.1 1,088
1999 Aksiyon Müzik 3.4 317
1996 Aile Müzik 8.5 285
1995 Aile Müzik
Müzik
7.8 10,131
1994 Macera Müzik 8.1 5,401
1994 Aksiyon Müzik 5.9 1,627
Dizi Altyazıları
Vikings (4,040) Arrow (2,641) The Flash (2,334) Supernatural (1,664) Titans (1,655) Doctor Who (1,496) Outlander (1,392) The Gifted (1,128) The Big Bang Theory (1,101) La Casa de Papel (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018