Giriş Kayıt
Christopher Lennertz

Christopher Lennertz (46)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Christopher Lennertz, 02 Ocak 1972 Methuen, Massachusetts, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Doğaüstü (2005), Patrondan Kurtulma Sanatı (2011), Patrondan Kurtulma Sanatı 2 (2014), Sahil Güvenlik (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ocak 1972
Doğum Yeri: Methuen, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Lennertz
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Edepsiz Kuklalar
2018 46 Aksiyon Müzik 5.2 6,071

Drew Amca
2018 46 Komedi Müzik 5.7 4,313
2018 Macera Müzik 7.2 42,482
2018 46 Gerilim Müzik 5.5 4,106

Eyvah Annem Dağıttı! 2
2017 45 Macera Müzik 5.5 25,998
2017 45 Komedi Müzik 5.9 36,340
2017 45 Komedi Müzik 5.6 4,867
2017 45 Komedi Müzik 3.7 2,747

Sahil Güvenlik
2017 45 Aksiyon Müzik 5.6 116,455

Şirinler: Kayıp Köy
2017 45 Animasyon Müzik 6.0 13,915
2016 44 Belgesel Oyuncu 6.9 1,488
2016 44 Belgesel Müzik 5.5 1,418

Sosis Partisi
2016 44 Animasyon Müzik
Müzik
6.2 150,098

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 44 Komedi Müzik 6.2 93,875

Benim Çılgın Düğünüm 2
2016 44 Komedi Müzik 6.0 24,739
2016 44 Komedi Müzik 5.4 36,577
2016 44 Belgesel Müzik 6.3 518
2016 44 Aksiyon Müzik 5.9 45,773

Sahte Sağdıç
2015 43 Komedi Müzik 6.7 64,787
2015 Komedi Müzik
Müzik
8.1 12,563
2015 Aksiyon Müzik 8.0 62,782

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 42 Komedi Müzik 6.3 138,186
2014 42 Komedi Müzik 5.8 17,823

Zor Biraderler
2014 42 Aksiyon Müzik 6.2 90,621

Yılın Savaşı
2013 41 Müzik Müzik 5.0 7,979
2013 41 Komedi Müzik 5.9 4,578

Şirinler: Hayalet Şirin Efsanesi
2013 41 Animasyon Müzik 6.3 419

Kimlik Hırsızı
2013 41 Komedi Müzik
Müzik
5.7 110,537

Pazarı Unutma
2013 41 Dram Müzik 7.0 8,106

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 41 Kısa Metraj Müzik    
2012 40 Komedi Müzik
Müzik
6.4 23,736

Devrim
2012 Aksiyon Müzik 6.7 76,977

Marvel Tek Sayı: 47. Eşya
2012 40 Kısa Metraj Müzik    
2012 40 Komedi Müzik 5.6 5,983

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 40 Komedi Müzik 6.6 39,838
2012 Aksiyon Müzik 8.7 5,525
2012 40 Dram Müzik 6.0 451
2011 39 Animasyon Müzik 6.6 131

Şirinler: Bir Yılbaşı Şarkısı
2011 39 Animasyon Müzik 6.4 981

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 39 Komedi Müzik 6.9 388,943
2011 39 Animasyon Müzik 5.5 27,623

Limonata Ağzı
2011 39 Aile Müzik 7.0 7,703
2011 Animasyon Müzik
Müzik
7.4 797
2010 38 Animasyon Müzik 6.7 126

Biri Beni Isırdı
2010 38 Komedi Müzik 3.4 42,674
2010 38 Müzik 6.1 11
2010 38 Komedi Müzik    

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 38 Aksiyon Müzik 4.3 11,894

Çılgın Köpek
2010 38 Komedi Müzik
Müzik
4.2 12,756
2010 Komedi Müzik 7.7 181
2010 Dram Müzik 7.2 673
2009 37 Dram Müzik 7.1 4,647
2009 37 Aksiyon Müzik 5.9 13,203
2009 37 Komedi Müzik 5.5 2,969
2009 37 Dram Müzik
Müzik
7.2 31,741
2008 Aksiyon Müzik 6.8 5,179

Acaip Bi Film
2008 36 Komedi Müzik 1.9 80,699

İşte Spartalılar
2008 36 Komedi Müzik 2.7 95,427

Alvin ve Sincaplar
2007 35 Animasyon Müzik
Müzik
5.2 66,244
2007 35 Komedi Müzik 4.3 2,490

Geri Dönüşler
2007 35 Komedi Müzik 4.2 10,103
2007 35 Komedi Müzik
Müzik
5.5 338

Cesur Balık
2006 34 Animasyon Müzik 4.2 3,074
2006 34 Komedi Müzik 3.8 3,987
2005 Aksiyon Müzik 7.5 1,291
2005 Aksiyon Müzik 7.4 1,539

Doğaüstü
2005 Dram Müzik 8.5 336,295
2005 33 Suç Müzik
Müzik
5.0 1,677
2005 33 Aksiyon Müzik 2.9 565
2004 Aksiyon Müzik 6.9 391
2004 32 Komedi Müzik 4.4 19,860
2003 31 Belgesel Müzik
Müzik
7.2 27

Ölü Topraklar
2003 31 Müzik    

Günaha Tapanlar
2002 30 Fantastik Müzik
Müzik
   

Günahkar
2001 29 Suç Müzik 7.3 68,963
2001 29 Dram Müzik    
2000 28 Komedi Müzik 6.0 1,410
2000 28 Suç Müzik 5.7 1,175

Panik
2000 28 Dram Müzik 6.8 7,238
1999 27 Korku Müzik 5.7 3,831
1998 26 Gerilim Müzik
Müzik
4.8 152

101 Dalmaçyalı
1996 24 Aile Müzik 5.7 87,720

Spectre (house Of The Damned)
1996 24 Aksiyon Müzik 4.3 279
1995 23 Korku Müzik 3.9 1,319
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,419) The Sinner (2,181) La Casa de Papel (1,465) Castle Rock (1,448) Shameless (1,439) A Discovery of Witches (1,365) Bodyguard (1,339) Suits (1,337) The 100 (1,273) Fear the Walking Dead (1,002)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018