Giriş Kayıt
David Leite

David Leite


Kameraman

David Leite, kameraman.

Kaante (2002), Polaroid (2019), Otoban (2001), Comic Book Villains (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Leite | David Harold Leite | David Lente
Takma İsmi: Dave
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Kameraman 5.2 2,578
2018 Biyografi Kameraman 4.8 10,388
2018 Aksiyon Kameraman 3.6 2,186
2017 Müzik Kameraman 4.0 332

Anne
2017 Aksiyon Kameraman 5.9 28,925
2016 Korku Kameraman 5.1 15,082
2016 Komedi Kameraman 6.7 47,297
2016 Suç Kameraman 7.2 9,550
2016 Aksiyon Kameraman 7.4 25,000

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Kameraman 4.3 140,216
2015 Dram Kameraman 7.0 100,043
2015 Komedi Kameraman 5.4 795

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Kameraman 5.7 283,574
2014 Aksiyon Kameraman 6.4 351,447
2013 Suç Kameraman 7.6 6,746
2013 Aksiyon Kameraman 7.5 183,331
2013 Suç Kameraman 8.3 68,559

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 534,852

İlk ve Son Aşkım
2012 Macera Kameraman 6.7 102,081
2012 Komedi Kameraman 6.2 266
2012 Kısa Metraj Kameraman 6.8 343

Artist
2011 Komedi Kameraman 7.9 217,227

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Kameraman 6.9 668,719

10 Yıl Sonra
2011 Komedi Kameraman 6.1 22,488
2011 Dram Kameraman 7.8 21,665

Genç Kurt
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 115,746
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.1 1,218
2011 Suç Kameraman 7.1 13,874
2011 Komedi Kameraman 7.2 29,350
2011 Game-Show Kameraman 6.5 10,996

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Kameraman 5.9 91,586

Angelica'nın Tuhaf Vakası
2010 Dram Kameraman 6.3 1,548
2010 Komedi Kameraman 8.2 28,186
2010 Aksiyon Kameraman 8.6 77,169

Üvey Baba
2009 Gizem Kameraman 5.6 28,058

Oyuncu
2009 Aksiyon Kameraman 5.8 124,759
2009 Aksiyon Kameraman 5.1 39,224
2009 Dram Kameraman 7.6 8,924
2009 Dram Kameraman 7.0 3,077
2009 Dram Kameraman 6.3 1,503
2009 Komedi Kameraman 6.8 125,288

Bay Evet
2008 Komedi Kameraman 6.8 310,858
2008 Dram Kameraman 7.9 219,180
2008 Dram Kameraman 7.7 2,508

Cehennem tarlasi
2008 Aksiyon Kameraman 4.7 2,084

Kara Şimşek
2008 Gizem Kameraman 6.0 7,387
2008 Komedi Kameraman 6.4 16,151

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Kameraman 8.6 231,016

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Kameraman 7.0 332,099

Zombi Kovboylar
2007 Komedi Kameraman 5.3 1,937
2007 Dram Kameraman 7.2 4,504
2007 Komedi Kameraman 7.2 164
2007 Komedi Kameraman 8.3 163,825

Tutku Oyunları
2006 Dram Kameraman 7.5 100,492

Tatil
2006 Komedi Kameraman 6.9 220,561

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Kameraman 6.0 219,384
2005 Komedi Kameraman 5.2 494
2005 Dram Kameraman 6.8 3,154

Aşk Vadisi
2005 Dram Kameraman 6.4 17,407

İhanet Oyunu
2005 Komedi Kameraman 5.1 895

Vahşi Şeyler 3
2005 Aksiyon Kameraman 4.6 4,345
2005 Dram Kameraman 6.6 2,229
2004 Aksiyon Kameraman 4.5 37,911

Gizemli Parçalar
2004 Dram Kameraman 5.8 61,864
2004 Aksiyon Kameraman 7.0 41,282
2004 Macera Kameraman 8.4 457,159

Kirli Utanç
2004 Komedi Kameraman 5.1 11,655

Hepimiz Evleniyoruz
2004 Komedi Kameraman 5.8 718

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Kameraman 5.3 16,627

Seks Oyunları 3
2004 Dram Kameraman 4.7 7,433

Vahşi Şeyler 2
2004 Suç Kameraman 4.6 6,314
2004 Dram Kameraman 5.1 356

Yeraltı Canavarı 4
2004 Aksiyon Kameraman 5.4 10,469
2003 Komedi Kameraman 8.8 256,261

Leprikon: Mahalleye Dönüş 2
2003 Komedi Kameraman 4.0 3,854
2003 Komedi Kameraman 4.2 2,692
2003 Dram Kameraman 5.9 312

Kara Kayakçı
2003 Korku Kameraman 4.5 1,455

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Kameraman 7.8 107,953
2003 Komedi Kameraman 5.1 1,162
2003 Dram Kameraman 6.2 73

Kayıp Hazine
2003 Aksiyon Kameraman 3.8 468
2002 Aksiyon Kameraman 6.6 4,187
2002 Dram Kameraman 4.7 208
2002 Komedi Kameraman 5.6 2,162

Paranın Peşinde
2002 Dram Kameraman 4.8 1,642

Ölümcül Güzellik
2001 Suç Kameraman 4.1 672
2001 Aksiyon Kameraman 3.9 836

Otoban
2001 Aksiyon Kameraman 4.4 2,934
2001 Suç Kameraman 7.0 9,335
2001 Dram Kameraman 3.3 535
2001 Komedi Kameraman 5.0 236
2000 Komedi Kameraman 3.8 2,592

Kanıt Peşinde
2000 Suç Kameraman 7.7 73,326

Bitmeyen Tutku
2000 Dram Kameraman 5.2 666
2000 Komedi Kameraman 6.3 5,161
2000 Kameraman 6.4 209
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,091) Game of Thrones (11,887) The 100 (3,435) Black Mirror (2,242) Warrior (2,178) Big Little Lies (1,680) Vikings (1,297) The Big Bang Theory (1,270) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,193) Jessica Jones (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019