Giriş Kayıt
Ingemar Leijonborg

Ingemar Leijonborg


Yapımcı

Ingemar Leijonborg, yapımcı.

Şeytana Karşı (2003), Buzuldan Gelen Adam (1998), Göldeki Hayalet (2004), Vendetta (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Suç Yapımcı 6.8 756

Göldeki Hayalet
2004 Korku Yapımcı 4.6 1,857

Şeytana Karşı
2003 Dram Yapımcı 7.8 33,383

Buzuldan Gelen Adam
1998 Aksiyon Yapımcı 5.9 3,869
1995 Aksiyon Yapımcı 5.9 883
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019