Giriş Kayıt
Nelson Leigh

Nelson Leigh (65)


Oyuncu

Sydney Talbot Christie, 01 Ocak 1905 Mississippi, ABD doğumlu oyuncu.

World Without End (1956), Şafak Bekçileri (1957), (2008) İlahi Komedi (2008), (1957) Vahşi Mücadele (1957) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sydney Talbot Christie
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1905
Doğum Yeri: Mississippi, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlahi Komedi
2008 Belgesel Oyuncu 7.7 56,097
1974 Suç Oyuncu 6.7 443
1966 61 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,371
1965 Dram Oyuncu 7.6 768
1964 59 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 4,036
1963 58 Dram Oyuncu 6.3 725
1961 56 Oyuncu 7.6 623
1961 56 Komedi Oyuncu 7.2 6,254

Soyguncular
1960 55 Komedi Oyuncu 6.6 18,270
1960 55 Biyografi Oyuncu 7.2 1,213

Zehirli Hayat
1959 54 Dram Oyuncu 7.9 13,351

Donanmanın Melekleri
1959 54 Komedi Oyuncu 7.3 11,214
1959 Aksiyon Oyuncu 7.4 7,029
1959 54 Dram Oyuncu 6.4 469
1959 54 Western Oyuncu 6.7 598
1958 Dram Oyuncu 7.3 36
1958 Tarihi Oyuncu 8.3 87
1958 53 Dram Oyuncu 6.5 1,084

Atlantik Fatihi
1957 52 Macera Oyuncu 7.2 6,717

Şafak Bekçileri
1957 52 Dram Oyuncu 5.8 646

Jet Pilotu
1957 52 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,953
1957 Suç Oyuncu 8.2 4,210
1957 52 Suç Oyuncu 5.7 286

Vahşi Mücadele
1957 52 Western Oyuncu 7.2 12,466

Beraber Yaşayalım
1956 51 Dram Oyuncu 7.5 5,813
1956 51 Dram Oyuncu 6.7 96
1956 51 Biyografi Oyuncu 6.2 322
1956 51 Macera Oyuncu 5.9 1,620
1955 50 Suç Oyuncu 6.8 611

Asi Gençlik
1955 50 Dram Oyuncu 7.8 76,068
1955 50 Dram Oyuncu 7.0 2,275
1955 50 Suç Oyuncu 5.5 911

Kont Myles İntikam Peşinde
1954 49 Macera Oyuncu 6.5 1,400
1953 48 Macera Oyuncu 5.2 66
1953 48 Kara Film Oyuncu 6.9 1,273
1953 48 Macera Oyuncu 7.0 201
1952 47 Macera Oyuncu 5.5 111
1951 46 Macera Oyuncu 5.0 60
1951 46 Komedi Oyuncu 5.0 719
1950 45 Macera Oyuncu 6.3 301
1948 43 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 846
1948 43 Aksiyon Oyuncu 6.2 251
1945 40 Dram Oyuncu 6.8 1,718
1945 40 Dram Oyuncu 6.5 681
1945 40 Komedi Oyuncu 6.1 143
1945 40 Müzikal Oyuncu 6.4 682
1944 39 Dram Oyuncu 7.1 1,302

Kahraman Gölge
1943 38 Dram Oyuncu 7.0 2,025

Yuvaya Dönüş
1943 38 Macera Oyuncu 7.2 4,529
1943 38 Dram Oyuncu 6.3 1,762
1943 38 Dram Oyuncu 6.8 354
1943 38 Aksiyon Oyuncu 7.6 7,275
1943 38 Dram Oyuncu 6.2 169
1943 38 Dram Oyuncu 6.5 115
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019