Giriş Kayıt
Michael Lehmann

Michael Lehmann (61)


Yönetmen, Yapımcı

Michael Stephen Lehmann, 30 Mart 1957 San Francisco, California, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı.

True Blood (2008), Heathers (1988), Elim Belim Bağlı (2002), Sevimli Hırsız (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Stephen Lehmann
Doğum Tarihi: 30 Mart 1957
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Lehman
Burcu: Koç
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.6 5,564
2017 Komedi Yönetmen 5.9 1,234
2016 Dram Yönetmen 7.7 7,528
2015 Komedi Yönetmen 7.5 3,538
2015 Komedi Yönetmen 7.8 11,211
2014 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.8 20,805
2013 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.2 2,103

Entrika
2012 55 Dram 6.6 45,667
2012 Komedi Yönetmen 7.6 18,471

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Yönetmen 8.1 234,379
2010 Komedi Yönetmen 8.1 13,022

Ateşli Gençlik
2009 52 Komedi 6.5 69,153
2009 Komedi Yönetmen 7.9 29,566
2009 Komedi Yönetmen 7.7 22,046
2009 Dram Yönetmen 5.8 1,011
2008 Dram Yönetmen 7.9 215,426
2008 51 Belgesel Oyuncu 8.3 26
2008 Komedi Yönetmen 7.6 2,283

Ben Sana Söylemiştim
2007 50 Komedi Yönetmen 5.6 34,981
2007 50 Komedi Yönetmen 6.0 3,111
2007 Komedi Yönetmen 8.3 159,669
2006 Dram Yönetmen 7.6 18,759
2006 Suç Yönetmen 8.7 576,568
2005 Komedi Yönetmen 8.1 4,979
2005 48 Komedi 6.8 1,230

Elim Belim Bağlı
2002 45 Komedi Yönetmen 5.6 65,908

Benim Devim
1998 41 Komedi Yönetmen 4.9 6,014

Gözler Ve Sözler
1996 39 Komedi Yönetmen 6.3 22,499
1994 37 Biyografi Yapımcı 7.9 153,941

Boş Kafalılar
1994 37 Komedi Yönetmen 6.1 41,772
1992 Komedi Yönetmen 8.3 6,673

Sevimli Hırsız
1991 34 Aksiyon Yönetmen 5.8 47,394
1988 31 Komedi Yönetmen 7.3 73,553

Dışarıdakiler
1983 26 Suç Çeşitli 7.2 65,426
1981 24 Müzikal Çeşitli 6.5 4,016
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018