Giriş Kayıt
Philippe Lehembre

Philippe Lehembre


Oyuncu

Philippe Lehembre, oyuncu.

(1999) Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı (1999), (2005) Les amants réguliers (2005), (2005) Son Sosyalist Mitterand (2005), (2001) Babamı Nasıl Öldürdüm? (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşkın Sessizliği
2011 Komedi Oyuncu 6.9 1,628
2006 Dram Oyuncu 5.7 516
2005 Dram Oyuncu 7.1 2,497

Son Sosyalist Mitterand
2005 Biyografi Oyuncu 7.1 941
2003 Komedi Oyuncu 5.9 1,032

Kahkaha ve Ceza
2003 Komedi Oyuncu 5.8 896

Babamı Nasıl Öldürdüm?
2001 Dram Oyuncu 6.9 960
2000 Gerilim Oyuncu 4.4 290

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 Macera Oyuncu 5.9 35,681
1999 Dram Oyuncu 6.3 1,159
1999 Dram Oyuncu 7.4 703
1999 Dram Oyuncu 6.8 2,058
1999 Komedi Oyuncu 6.1 504

Monte Kristo Kontu
1998 Macera Oyuncu 8.0 5,527
1998 Suç Oyuncu 7.0 58

Sahte Kahraman
1996 Dram Oyuncu 7.3 2,433
1992 Komedi Oyuncu 5.9 464
1989 Oyuncu 6.6 7
1985 Macera Oyuncu 6.4 839
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019