Giriş Kayıt
Meg LeFauve

Meg LeFauve


Senarist, Yönetmen

Meg LeFauve, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Senarist 7.1 164,855
2018 Animasyon Yönetmen    

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon 7.3 209,315
2016 Oyuncu 6.4 1,902

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Senarist 6.7 90,261
2015 Aile Çeşitli 6.4 2,093

Ters Yüz
2015 Animasyon Senarist 8.2 524,741

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Yapımcı 7.0 12,653

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram 6.6 6,412
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,916) Supernatural (2,616) American Gods (2,491) Love, Death & Robots (2,459) The Passage (2,419) Vikings (1,887) The Blacklist (1,481) Star Trek: Discovery (1,249) Shameless (1,189) Project Blue Book (1,139)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019