Giriş Kayıt
Herbert I. Leeds

Herbert I. Leeds


Yönetmen, Editör, Yönetmen Asistanı

Herbert I. Levy, New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, editör, yönetmen asistanı.

"The Life of Riley" (1949) yapımıyla biliniyor.

Herbert I. Leeds, 16 Mayıs 1954 tarihinde (-16 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Herbert I. Levy
Ölüm Tarihi: 16 Mayıs 1954
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Herbert Leeds | Bert Levy | Herbert Levy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Yaprak
1952 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 1,967
1951 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 129
1942 Gizem Yönetmen 6.8 150
1942 Suç Yönetmen 6.7 393
1942 Suç Yönetmen 6.8 287
1941 Western Yönetmen 6.7 29
1939 Romantik Yönetmen 6.3 125
1939 Dram Yönetmen 7.2 1,073
1939 Aksiyon Yönetmen 7.0 588
1938 Macera Çeşitli 6.1 603
1934 Dram Editör 6.5 124
1933 Romantik Editör 6.8 419
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019