Giriş Kayıt
Indra Leech

Indra Leech


Oyuncu

Indra Leech, oyuncu.

(1994) Gwok chaan Ling Ling Chat (1994), (1996) Dai lap mat tam 008 (1996), (1992) Tao xue wei long 2 (1992), (1991) Dou hap II: Seung Hoi taam dou sing (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Oyuncu 7.0 3,177
1994 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,741
1992 Komedi Oyuncu 6.7 1,913
1991 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,751
1990 Aksiyon Oyuncu 6.1 492
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019