Giriş Kayıt
Tae-won Lee

Tae-won Lee


Yapımcı

Tae-won Lee, yapımcı.

Flying Warriors (2000), Chunhyangdyun (2000), Seopyeonje (1993), Ateşten Fırça Darbeleri (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşağılık Adam
2004 Aksiyon Yapımcı 6.2 230

Ateşten Fırça Darbeleri
2002 Biyografi Yapımcı 7.3 2,401

Flying Warriors
2000 Dram Yapımcı 6.2 2,549
2000 Dram Yapımcı 7.3 1,520
1999 Komedi Yapımcı 5.8 64
1997 Dram Yapımcı 6.5 113
1996 Yapımcı 7.1 137
1995 Dram Yapımcı 5.6 13
1994 Dram Yapımcı 6.9 140
1994 Yapımcı 6.0 41
1993 Yapımcı 6.9 106
1993 Müzikal Yapımcı 7.9 791
1992 Aksiyon Yapımcı 5.4 54
1991 Yapımcı 6.5 95
1991 Aksiyon Yapımcı 6.2 66
1990 Aksiyon Yapımcı 6.7 172
1989 Yapımcı 6.5 86
1989 Dram Yapımcı 6.9 120
1986 Dram Yapımcı 6.2 78
1985 Dram Yapımcı 5.8 43
1984 Yapımcı 5.9 65
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019