Giriş Kayıt
Lichun Lee

Lichun Lee (66)


Oyuncu, Dublör

Lichun Lee, 02 Mayıs 1952 Tayvan doğumlu oyuncu, dublör.

Xia Luo Te Fan Nao (2015), (2008) Kung Fu Basketbol (2008), (1986) Kong bu fen zi (1986), (1997) Gokudô kuroshakai (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1952
Doğum Yeri: Tayvan
Diğer Bir İsmi: Lap-Kwan Lee | Li Chun Lee | Liqun Li
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 65 Animasyon Oyuncu 7.0 22
2015 63 Komedi Oyuncu 6.7 1,588
2010 58 Macera Oyuncu 5.7 116
2009 57 Aksiyon Oyuncu 5.7 205

Kung Fu Basketbol
2008 56 Komedi Oyuncu 4.8 2,996
2006 54 Aksiyon Oyuncu 2.1 437
1997 45 Gerilim Oyuncu 6.4 542
1997 45 Aksiyon Oyuncu 6.7 682
1997 45 Suç Oyuncu 7.2 1,906
1992 40 Komedi Dublör
Oyuncu
7.5 291
1986 34 Dram Oyuncu 7.8 1,807
1983 31 Dram Oyuncu 7.4 247
1982 30 Drama Oyuncu 7.1 351
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018