Giriş Kayıt
Lichun Lee

Lichun Lee (66)


Oyuncu, Dublör

Lichun Lee, 02 Mayıs 1952 Tayvan doğumlu oyuncu, dublör.

Xia Luo Te Fan Nao (2015), (2008) Kung Fu Basketbol (2008), (1997) Gokudô kuroshakai (1997), (1986) Kong bu fen zi (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1952
Doğum Yeri: Tayvan
Diğer Bir İsmi: Lap-Kwan Lee | Li Chun Lee | Liqun Li
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 65 Animasyon Oyuncu 7.0 10
2015 63 Komedi Oyuncu 6.7 1,535
2010 58 Macera Oyuncu 5.7 102
2009 57 Aksiyon Oyuncu 5.7 193

Kung Fu Basketbol
2008 56 Komedi Oyuncu 4.8 2,668
2006 54 Aksiyon Oyuncu 2.9 245
1997 45 Gerilim Oyuncu 6.4 437
1997 45 Aksiyon Oyuncu 6.8 615
1997 45 Suç Oyuncu 7.2 1,535
1992 40 Komedi Dublör
Oyuncu
7.6 241
1986 34 Dram Oyuncu 7.9 1,074
1983 31 Dram Oyuncu 7.4 215
1982 30 Drama Oyuncu 7.2 220
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,480) Shameless (2,175) Fear the Walking Dead (1,846) Suits (1,652) Castle Rock (1,542) Bodyguard (1,451) La Casa de Papel (1,362) The Sinner (1,200) Mayans M.C. (1,181) The 100 (1,160)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018