Giriş Kayıt
John H. Lee

John H. Lee


Yönetmen, Senarist

Jae-han Lee, yönetmen, senarist.

Gerçek İsmi: Jae-han Lee
Diğer Bir İsmi: Jae-Han Lee
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Senarist
Yönetmen
6.2 3,766
2015 Dram Yönetmen 5.4 250
2014 Aksiyon Yönetmen    

71: Ateş Altında
2010 Savaş Yönetmen
Senarist
7.4 4,615
2010 Dram Yönetmen
Senarist
6.8 358

Hatırlanılacak Bir Anı
2004 Dram Senarist
Yönetmen
8.2 19,429
1999 Senarist
Yönetmen
7.2 60
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,165) Into the Badlands (2,609) The Flash (2,178) American Gods (1,869) Arrow (1,513) Vikings (1,353) The Big Bang Theory (1,273) Gotham (1,204) The Blacklist (1,151) Killing Eve (1,050)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019