Giriş Kayıt
Ji-eun Lee

Ji-eun Lee (49)


Oyuncu

Ji-eun Lee, 28 Ağustos 1969 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu.

Kuş Kafesi Oteli (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Başak
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 30 Komedi Oyuncu 5.8 63

Kuş Kafesi Oteli
1998 29 Dram Oyuncu 7.1 1,484
1998 29 Romantik Oyuncu 6.7 21
1995 26 Dram Oyuncu 5.6 13
1994 Oyuncu    
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018