Giriş Kayıt
Franne Lee

Franne Lee


Kostüm Tasarımcısı, Yapım Tasarımcısı

Franne Lee, kostüm tasarımcısı, yapım tasarımcısı.

Saturday Night Live (1975), Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi (1982), Çin Kahvesi (2000), Baby It's You (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Franne 'Bud' Lee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çin Kahvesi
2000 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 3,506
1997 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 993
1990 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,527
1983 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 1,597

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1982 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 8.4 3,233
1975 Komedi Yapım Tasarımcısı
Kostüm Tasarımcısı
8.1 39,122
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019